Davidi Design Muriel Tafellamp

Davidi Design Muriel Tafellamp
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Hout, staal en een korf als lampenkap, alle ingrediënten voor een industriële tafellamp. En dat is dit model van het meubelmerk Davidi Design ook. De Tafellamp Muriel heeft een stoer karakter met rauwe randjes. Zo is de stevige driepoot gemaakt van hout en is de lampenkap uitgevoerd in staal.

De lampenkap van deze tafellamp is ontworpen in de vorm van een korf. De lichtval wordt hierdoor gefilterd waardoor het model zorgt voor een hoge dosis sfeer. Daarnaast kun je gebruikmaken van een kooldraadlamp. De industriële tafellamp staat heel leuk op grote kasten of houten tafels.

Aantal lichtbronnen1
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht3 kg.
KleurGrijs
Extra infoKnop op snoer
Garantie2 jaar garantie
MateriaalStalen kap, Houten driepoot
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte72 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!