Davidi Design Mood Topper Split

Davidi Design Mood Topper Split

€ 199,00

€ 179,10

incl. BTW

10% korting

Je voordeel is € 19,90

* Vereiste velden

€ 199,00

€ 179,10

Verzendklaar binnen: Kies een optie...

Wordt verzonden als Groot pakket

Gratis bezorging

Gratis retour

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

De Topper Mood Split is onderdeel van de Davidi Design meubelcollectie en gemaakt van traag schuim. Dit materiaal ventileert heel goed, is druk verlagend en vormt zich naar het lichaam waardoor een goede nachtrust is gegarandeerd. De topper heeft ook een afritsbare hoes en is zowel antiallergisch als anti-huisstofmijt.

Verder is de Topper Mood Split 7 cm. dik en heeft het matras een densiteit van 35. De topper kan gesplitst worden waardoor hij geschikt is voor bedden waarvan één matras apart moeten worden ingesteld. Dit matras ligt niet al te zacht, maar ook niet al te hard.

Bruto gewicht5 kg.
KleurWit
Extra infoBeschikbaar in verschillende maten
Garantie2 jaar garantie
MerkDavidi Design
MaterialAfritsbare antiallergisch en anti-huisstofmijt hoes, Traag schuim
Breedte140 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte7 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten