Davidi Design Mirron Spiegel

Davidi Design Mirron Spiegel

€ 199,00

€ 169,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 29,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Wat is een huis zonder spiegel? Spiegels zijn niet alleen bedoeld als praktische woonaccessoire maar zorgen ook voor een ruimtelijk gevoel. Het bekende meubelmerk Davidi Design heeft daarom deze stijlvolle spiegel met de naam Mirron ontworpen.

De Spiegel Mirron heeft een modern ontwerp waarbij de dikke rand is uitgevoerd in roestvrijstaal. Daarnaast kun je de spiegel zowel horizontaal als verticaal ophangen zodat de woonaccessoire ook heel leuk boven een kast op dressoir geplaatst kan worden. Even kijk of je haar goed zit of je outfit nakijken? Dat kan vanaf nu in stijl met deze trendy spiegel.

Bruto gewicht10 kg.
KleurGeborsteld RVS
MateriaalSpiegel, Geborsteld RVS frame
VerrijdbaarNee
Breedte40 cm.
Diepte3 cm.
Hoogte100 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!