Davidi Design Mink Vloerlamp

Davidi Design Mink Vloerlamp bruin

€ 119,00

€ 101,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 17,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een stoere vloerlamp met een natuurlijke look! De Vloerlamp Mink behoort bij de indrukwekkende collectie van het meubelmerk Davidi Design. Vooral de lampenkap is bij dit model echt dé blikvanger.

Het frame van de vloerlamp is gemaakt van donker metaal en de cilindervormige lampenkap is gemaakt van karton. Het leuke patroon van de lampenkap is gecreëerd middels dunne laagjes handgesneden karton welke op elkaar gelijmd zijn. Hierdoor is de lampenkap niet alleen stevig en uniek, maar zorgt deze ook voor een speelse lichtval. De stoere Vloerlamp Mink is tevens voorzien van een voetschakelaar.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht6.2 kg.
MateriaalHand gesneden laagjes karton, Metalen base
Breedte35 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte164 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!