Davidi Design Mink Tafellamp

Davidi Design Mink Tafellamp bruin

€ 59,95

€ 50,96

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 8,99
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

De Tafellamp Mink is een must-have voor iedereen die houdt van inrichten met natuurlijke materialen. De lampenkap van deze bijzondere tafellamp is namelijk gemaakt van karton! Het meubelmerk Davidi Design heeft de tafellamp ontworpen.

De cilindervormige lampenkap is opgebouwd uit dunne laagjes handgesneden karton. Ieder laagje is op elkaar gelijmd waardoor er een speels patroon is ontstaan. Dankzij dit patroon heeft de Tafellamp Mink niet alleen een unieke uitstraling en verspreidt de woonaccessoires ook een gezellige lichtval. Elk model van deze woonaccessoire is uniek! Haal dus echt iets bijzonders in huis met deze kartonnen tafellamp.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht1.5 kg.
MateriaalHand gesneden laagjes karton, Metalen base
Breedte16 cm.
Diepte16 cm.
Hoogte47 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!