Davidi Design Mink Hanglamp

Davidi Design Mink Hanglamp bruin

€ 179,00

€ 152,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 26,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Deze unieke hanglamp valt op boven je eettafel dankzij het speelse ontwerp en de natuurlijke materialen. Het meubelmerk Davidi Design heeft de Hanglamp Mink ontworpen en op de markt gebracht.

De cilindervormige lampenkappen zijn uitgevoerd in dunne laagjes karton welke met de hand uitgesneden zijn. Vervolgens zijn de laagjes karton op elkaar gelijmd met als resultaat een stevige lampenkap. Omdat de lampenkappen van de Hanglamp Mink gemaakt zijn van karton is iedere uitvoering van dit model uniek! Daarnaast hebben de lampenkappen een leuk patroon wat zorgt voor een speelse lichtval. De lampenkappen zijn bevestigd aan een metalen base.

Aantal lichtbronnen4x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht4.1 kg.
MateriaalHand gesneden laagjes karton, Metalen base
Breedte126 cm.
Diepte16 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!