It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Davidi Design Maxima Hanglamp Large

Davidi Design Maxima Hanglamp Large
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze grote kroonluchter is een waar pareltje aan de plafon. De Kroonluchter Maxima Large maakt iedere ruimte van je huis gezellige en is met oog voor design ontworpen.

Deze hanglamp behoort tot de nieuwste collectie van het meubelmerk Davidi Design. De hanglamp is volledig uitgevoerd in metaal en heeft een mooie witte kleur. De armen van de witte kroonluchter zijn uitgerust met sierlijke accenten waardoor de hanglamp een romantische uitstraling heeft. De Hanglamp Maxima Large wordt zonder lichtbronnen geleverd.

Bruto gewicht3.9 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
Breedte55 cm.
Diepte55 cm.
Hoogte45 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!