Davidi Design Marly Hanglamp set van 2

Davidi Design Marly Hanglamp set van 2
€ 159,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Vogelkooilampen, je ziet ze steeds vaker. En deze woonaccessoires zijn ook wel erg leuk en lekker luchtig. Erg mooi is deze Hanglamp Marly van het meubelmerk Davidi Design, een set van twee witte kooilampen van hout.

De grootste lamp heeft een diameter van 52 cm. en de kleinste een diameter van 41,5 cm. Hang de ene boven de salontafel en de andere boven de eettafel. En naast elkaar kan natuurlijk ook, op verschillende of gelijke hoogte. Een frisse en eigentijdse hanglamp waar je veel plezier aan beleeft!

Aantal lichtbronnen2x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht6 kg
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
Breedte42 cm.
Diepte52 cm.
Hoogte30 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!