Davidi Design Marit Spiegel Small

Davidi Design Marit Spiegel Small Naturel
€ 309,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een spiegel is niet alleen praktisch om je outfit te checken. Dankzij een spiegel wordt de ruimte ook een stuk lichter en groter. Met de Spiegel Marit Small is dit ook het geval. Daarnaast heeft het model een warme uitstraling. Het meubelmerk Davidi Design heeft de Spiegel Marit Small model ontworpen.

Deze leuke spiegel valt op door de houten lijst. Deze lijst is gemaakt van 28 mm. dik acaciahout en heeft een mooie afwerking. Het hout is op een ambachtelijk manier verwerkt en geselecteerd op houtstructuur en knoesten. Elke uitvoering van deze spiegel met houten lijst is dus echt uniek.

Bruto gewicht17 kg.
MateriaalMassief acacia hout, Spiegel glas
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte4 cm.
Hoogte100 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!