It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Davidi Design Manson Bureaulamp

Davidi Design Manson Bureaulamp
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Bureaulamp Manson is een zeer bijzondere lamp. Het unieke ontwerp en de mooie kleur gaan goed samen waardoor de bureaulamp direct je aandacht heeft. De Bureaulamp Manson is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design. Deze bureaulamp is volledig uitgevoerd in metaal en een heeft antiek brozen kleur. Deze kleur past ook helemaal bij de woontrends van dit moment. De bureaulamp is dankzij scharnieren eenvoudig te verstellen waardoor de ideale lichtval ontstaat. De Bureaulamp Manson wordt zonder lichtbron geleverd.

Bruto gewicht4.19 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
Breedte10 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte60 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!