Davidi Design Mandy Hanglamp Small

Davidi Design Mandy Hanglamp Small
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Barry Manilow zong het al: And I need you today, oh Mandy. De Hanglamp Mandy Small is een trendy hanglamp met een frisse en luchtige uitstraling. Een fijne creatie uit de hoge hoed van het meubelmerk Davidi Design. De ovale kooilamp is gemaakt van hout en de diameter bedraagt 48 cm.

Deze smaakvolle woonaccessoire hangt aan een dun wit snoer aan het plafond. Een onmisbaar en heerlijk rustpunt voor in jouw gezellige woonkamer, keuken of slaapkamer.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht5 kg
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
Breedte48 cm.
Diepte48 cm.
Hoogte27 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!