Davidi Design Mads Sidetable

Davidi Design Mads Sidetable

€ 299,00

€ 254,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 44,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een leuke sidetable voor in je hal of achter je bank! Het meubelmerk Davidi Design heeft weer een leuke collectie gelanceerd waar dit meubel een onderdeel van is. Het bijzondere aan deze sidetabel is het materiaal, het meubel is namelijk gemaakt van beton! Dankzij impregnatie is het materialen vocht- en vuilafstotend. Zo is de Sidetable Mads prima geschikt voor een woonomgeving.

Het ontwerp van de sidetable is verstevigd middels fibermatten en ook de maatvastheid is gegarandeerd. Dit komt door de speciale stijfheid technieken die gebruikt zijn en de toevoeging van polyester. De Sidetable Mads is zo een echt must-have!

Bruto gewicht33 kg.
KleurBeton Grijs
MateriaalBeton, Verstevigd met fiber matten
Breedte110 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte76 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee
UitvoeringenSpiegel maat: B50, D2.5, H150 cm.
Uitvoeringen2Zowel staand als liggend te plaatsen

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten