Davidi Design Mads Salontafel Vierkant

Davidi Design Mads Salontafel Vierkant

€ 329,00

€ 279,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 49,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Deze betonnen salontafel is puur natuur en heeft een karakteristieke uitstraling. Het model is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design en past heel mooi bij een industriële en stoere woonstijl. De Salontafel Mads Vierkant is erg stevig dankzij het gebruik van beton en fiber matten. Daarnaast is het woonkamer meubel geproduceerd volgens speciale stijfheid technieken waarbij polyester is gebruikt.

Hierdoor behoudt de salontafel zijn vorm. Ter afwerking is het beton geïmpregneerd en is de Salontafel Mads Vierkant vuil- en vochtafstotend. Het betonnen meubel heeft een robuuste uitstraling en is prima geschikt voor in een woon- en leefomgeving.

Bruto gewicht31 kg.
KleurBeton Grijs
MateriaalBeton, Verstevigd met fiber matten
Breedte80 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte42 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten