Davidi Design Luza Kapstok Large

Davidi Design Luza Kapstok Large

€ 79,95

€ 67,96

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 11,99
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Wat doe jij met je jas of tas als je thuiskomt? Gooi je deze argeloos over een stoel of hang je ze netjes op aan deze hippe kapstok? Dankzij het leuke en praktische ontwerp van de Kapstok Luza Large is je jas ophangen geen vervelende klus meer. De wandkapstok is gemaakt van roestvrijstaal.

Dit duurzame materiaal is sterk en onwijs hip! De haken en buis zijn aan elkaar gelast. Door de combinatie van de robuuste buis en roestvrijstaal heeft de Kapstok Luza Large een moderne look. Waar zou jij deze wandkapstok van het meubelmerk Davidi Design ophangen?

Bruto gewicht1.7 kg.
KleurRVS
MateriaalGeborsteld RVS
Breedte78 cm.
Diepte6 cm.
Hoogte16.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!