Davidi Design Lidie Topper

Davidi Design Lidie Topper
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een stevige topper die ook uitstekend geschikt is voor mensen met een maatje meer. Het meubelmerk Davidi Design heeft de Topper Lidie op de markt gebracht. Met dit zachte matras zijn comfortabele nachten gegarandeerd! De Topper Lidie is gemaakt van koudschuim en heeft een dikte van 7 cm.

Het koudschuim zorgt ervoor dat het matras veerkrachtig is en bovendien een beetje stevig ligt. Dankzij de open celstructuur van het koudschuim ventileert deze topper heel goed en neemt het materiaal vocht op. Ook is dit topdekmatras voorzien van een afritsbare hoes en is het materiaal zowel antiallergisch als anti-huisstofmijt.

Bruto gewicht5 kg.
KleurWit
Extra infoBeschikbaar in verschillende maten
MateriaalAfritsbare antiallergisch en anti-huisstofmijt hoes, Koudschuim
Breedte140 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte7 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!