Davidi Design Lidie Topper Split

Davidi Design Lidie Topper Split
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze stevige topper is je nachtrust gegarandeerd ook echt rust. De Topper Lidie Split is gemaakt door het meubelmerk Davidi Design en uitgevoerd in koudschuim. Bovendien is de topper geschikt voor mensen met een maatje meer. De Topper Lidie Split kan, zoals de naam al zegt, gesplitst worden.

Hierdoor is het topdekmatras heel goed geschikt voor bedden waarvan de matrassen aparte kunnen worden ingesteld. Dankzij de open celstructuur van het koudschuim ventileert deze topper heel goed en neemt het materiaal vocht op. Ook vormt de topper zich naar je lichaam. Deze topper met afritsbare hoes is antiallergisch en anti-huisstofmijt.

Bruto gewicht5 kg.
KleurWit
Extra infoBeschikbaar in verschillende maten
MateriaalAfritsbare antiallergisch en anti-huisstofmijt hoes, Koudschuim
Breedte140 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte7 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!