Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Levensboom Salontafel

Davidi Design Levensboom Salontafel
€ 899,00

of per maand vanaf € 19,69

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Houd je van moderne ontwerpen met een natuurlijke uitstraling? Neem dan een kijkje, want salontafel Levensboom voldoet aan je verwachtingen. De modern en stijlvol vormgegeven salontafel is tevens een ecologisch meubel

De unieke frame bestaat uit balken van massief sloophout. Het glazen tafelblad met een bijzondere vorm maakt de design salontafel stijlvol af. Dit tafelblad is gemaakt van veiligheidsglas.

Deze salontafel is gecertificeerd door Trees4Trees. Onafhankelijke Trees4Trees keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag dat je hebt betaald, gedoneerd wordt om nieuwe bomen te planten.

Met het unieke WIN-nummer op het certificaat kun je op de website van Trees4Trees de exacte locatie van de bebossing vinden waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd.

Bruto gewicht47 kg.
KleurSteeneik
MateriaalEcologisch Sloophout , Veiligheidsglas
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!