Davidi Design Kick Bijzettafel

Davidi Design Kick Bijzettafel Blank

€ 139,00

€ 118,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 20,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een bijzettafel waar je u tegen mag zeggen! Dit leuke exemplaar is van het meubelmerk Davidi Design. Het ontwerp is stoer, krachtig en robuust zodat de houten bijzettafel goed gecombineerd kan worden met een industriële of landelijke inrichting. Zet de Bijzettafel Kick naast je bank of fauteuil zodat je jouw kop koffie binnen handbereik kunt neerzetten.

Daarnaast is de industriële bijzettafel te gebruiken om woonaccessoires zoals een plant of kandelaar op neer te zetten. De Bijzettafel Kick is gemaakt van mangohout dat behandeld is met olie. Het model heeft wieltjes en is verkrijgbaar in een warme naturel of leem kleur.

Bruto gewicht11 kg.
Extra infoCombineer dit model met de overige Mango lijn meubels van hetzelfde merk
MateriaalMassief mangohout
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte45 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!