Davidi Design Kenzo Kapstok

Davidi Design Kenzo Kapstok

€ 229,00

€ 194,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 34,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Jassen, tassen, hoeden en shawls, alles kun je ophangen aan deze stoere kapstok. In tegenstelling tot de standaard kapstokken is dit model niet voorzien van haken maar een centrale kledingroede. De Kapstok Kenzo is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design.

Het gehele model is gemaakt van roestvrijstaal met een verweerde, industriële afwerking. Met deze kapstok zit je dus helemaal goed wat betreft de laatste woontrends. Dankzij de kledingroede is de Kapstok Kenzo geschikt voor kledinghangers. De open hoedenplank is geschikt voor natuurlijk hoeden, maar kan ook gebruikt worden voor opbergdozen. De kapstok zal gemonteerd geleverd worden.

Bruto gewicht4.1 kg.
KleurRVS
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGun-Metal, RVS
Breedte90 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!