Davidi Design Kahta Hanglamp

Davidi Design Kahta Hanglamp

€ 219,00

€ 186,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 32,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een lamp in je interieur gebruik je niet alleen voor de verlichting maar ook om je stijl te benadrukken. Daarom heeft het meubelmerk Davidi Design de stijlvolle  Hanglamp Kahta ontworpen. Met deze hanglamp benadruk jij namelijk jouw stijl.

De Hanglamp Kahta is gemaakt van geborsteld aluminium. De aluminium kleur en de vorm van de lampenkappen geven een retro gevoel. De binnenkant van de lampenkappen is witgelakt. Hierdoor schijnen er heldere en prettige lichtbundels naar beneden. De lampenkappen zijn bevestigd aan transparante kabels waardoor de lampenkappen nog meer tot hun recht komen.

Aantal lichtbronnen3x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht4.4 kg
KleurZilver
MateriaalAluminium
Breedte103 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!