Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Just Bijzettafel

Davidi Design Just Bijzettafel
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De speelse Bijzettafel/Lectuurbak Just is eigenlijk onmisbaar in iedere functioneel ingerichte woonkamer. Het meubel is namelijk een bijzettafel en een lectuurbak in één waardoor je de Bijzettafel Just prima naast je bank kunt gebruiken. Dankzij de houten poot heeft de bijzettafel een eigentijdse uitstraling.

De Bijzettafel Just is ontworpen door Davidi Design en uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Het bovenblad en de lectuurbak zijn mat afgelakt. Bovendien is de bijzettafel verkrijgbaar in vijf leuke kleuren. Door te wisselen met kleuren creëer je een speels effect in je woning. Maak het jezelf een beetje makkelijk met de Bijzettafel Just.

Bruto gewicht5.2 kg.
MateriaalMassief Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!