Davidi Design Joep Kapstok Large

Davidi Design Joep Kapstok Large

€ 229,00

€ 194,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 34,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Het belangrijkste en meeste gebruikte meubel in je hal is toch wel de kapstok. Het is daarom belangrijk om de juiste kapstok te kiezen. Je moet namelijk genoeg ruimte hebben en het model moet passen bij je inrichting. Heb je een stoere inrichting? Dan zit je met de Kapstok Joep Large van het meubelmerk Davidi Design goed!

Deze kapstok is namelijk uitgevoerd in roestvrijstaal en heeft een robuust ontwerp. De vierkante, horizontafel buizen zijn 4 cm. dik en de zeven haken zijn 2 cm. dik. Door de speling van maten heeft de Kapstok Joep Large ook nog een speels tintje.

Bruto gewicht5.8 kg.
KleurRVS
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGun-Metal, RVS
Breedte120 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte35 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!