Davidi Design Java Vloerlamp

Davidi Design Java Vloerlamp

€ 199,00

€ 169,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 29,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Een leuke vloerlamp en eenvoudig ontwerp. Bij dit model is gedacht aan eenvoud en rust. De Vloerlamp Java zorgt daarnaast voor een sfeervolle lichtval en past eigenlijk bij iedere stijl. Het meubelmerk Davidi Design heeft dit stoere model ontworpen. De Vloerlamp Java is uitgerust met een betonnen voet welke hol is.

De lampenkap is gemaakt van stof. Ook is de lampenkap verstelbaar. Je hebt hierdoor veel mogelijkheden qua lichtval. De combinatie van beton en stof zorgt voor een verfrissende uitstraling. Voor dit ontwerp heb je E27 lamp nodig. Ook is de betonnen vloerlamp uitgerust met een voetschakelaar.

Aantal lichtbronnen1
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht12 kg.
KleurGrijs
Extra infoKnop op snoer - Lampenkap is verstelbaar
MateriaalStoffen kap, Betonnen holle voet
Breedte38 cm.
Diepte64 cm.
Hoogte165 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!