Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Janine Dressboy

Davidi Design Janine Dressboy
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze stijlvolle dressboy voorkom je dat je met verkreukelde kleding de deur uit gaat. De Dressboy Janine is voorzien van twee stangen die ruimte bieden aan al je kleding en accessoires. Ook op kantoor als je even je colbert uit wilt doen is deze dressboy een onmisbaar meubel.

De Dressboy Janine is elegant en behoort tot de nieuwste collectie van het merk Davidi Design. Het metalen frame van de dressboy is zo ontworpen dat het meubel altijd stevig staat. De dressboy is uitgevoerd in RVS en heeft dan ook een moderne look. Vanwege het compacte formaat kun je de dressboy overal in huis gebruiken.

Bruto gewicht6.5 kg.
KleurZilver
MateriaalRVS
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!