Davidi Design Isalie Salontafel

Davidi Design Isalie Salontafel

€ 329,00

€ 279,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 49,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een moderne salontafel met een stoer uiterlijk! De Salontafel Isalie trekt direct je aandacht. Deze vierkante salontafel is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design en past heel mooi in een moderne of trendy woonkamer. De randen van de Salontafel Isalie zijn gemaakt van MDF hout en hebben een dikte van 5 centimeter.

Het hout is afgewerkt met een extreme hoogglans witte laklaag waardoor de salontafel straalt. Het open vak van deze hoogglans witte salontafel heeft een hoogte van 19 cm. Je kunt de Salontafel Isalie gemakkelijk verplaatsen dankzij de vier wielen, twee wielen hebben een rem voor de stabiliteit.

Bruto gewicht24 kg.
KleurHoogglans Wit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHoogglans Wit
Breedte80 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte40 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!