Davidi Design Horn Wandlamp Large

Davidi Design Horn Wandlamp Large rose
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zoek je een bijzondere sfeerlamp om je huis te verlichten? Neem een voorbeeld aan de edellieden van vroeger en hang een aantal mooie toortsen op. Bijvoorbeeld deze bijzondere hoornvormige Wandlamp Horn Large uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk Davidi Design.

De toorts is maar liefst 72 cm. lang en gemaakt van metaal. Helemaal naar eigen smaak compleet te maken door er een fraaie lampenkap aan toe te voegen. Een pracht van een wandlamp!

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht5 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal Nikkel
Breedte8 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte72 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!