Davidi Design Hannover Hanglamp

Davidi Design Hannover Hanglamp
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze stenen Hanglamp Hannover is een minimalistische en stoere lamp uit de collectie van het meubelmerk Davidi Design. De hanglamp heeft een fraaie, ranke vorm en is lichtgrijs. En wel zo prettig, dankzij de reflector aan de onderzijde kijk je niet direct in de lichtbron. Prachtig in tweevoud boven een grote eet- of salontafel. Of maak er opvallende bedlampjes van en hang er één boven elk nachtkastje op je slaapkamer. Een ingetogen en robuuste woonaccessoire die past in elk interieur! 

Aantal lichtbronnen1x
Bruto gewicht2.25 kg.
KleurSteen Grijs
Garantie2 jaar garantie
MateriaalCement/Steen
Breedte14 cm.
Diepte14 cm.
Hoogte13 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!