Davidi Design Inez Hanglamp Outlet Roze

Davidi Design Inez Hanglamp Outlet Roze

€ 109,00

€ 49,95

incl. BTW

54% korting

Je voordeel is € 59,05

Niet meer leverbaar

Een lieve hanglamp die ontworpen is door het meubelmerk Davidi Design. De hanglamp heeft een rustgevend en hip design. Bovendien is het model mooi afgewerkt. Met deze hanglamp haal je echt de gezelligheid in huis. De hanglamp is aan de binnenkant wit afgewerkt. Hierdoor wordt het licht op een mooie manier gereflecteerd.

De buitenkant van de hanglamp is mat roze afgewerkt. Je kunt deze hanglamp ook heel leuk per twee ophangen. De Hanglamp Inez Outlet Roze is een showroommodel.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht3.7 kg.
KleurRoze
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
Breedte42 cm.
Diepte42 cm.
Hoogte36 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!