Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Granny Hanglamp Cr̬me Small

Davidi Design Granny Hanglamp Cr̬me Small
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Om een romantische kamer echt af te maken, raden we absoluut de Hanglamp Granny Cr̬me Small aan. Door de omvang is deze variant vooral in de hal en bad & toilet aan te raden. Om een grotere ruimte wat speelser te laten overkomen is de hanglmap  ook leuk te combineren met de grotere variant. De hanglamp heeft een crème kleur en is uitgevoerd in metaal. De Hanglamp Granny is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design en wordt zonder lichtbron geleverd.

Aantal lichtbronnen1
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht8 kg.
KleurCreme
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!