Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Granny Hanglamp Cr̬me Large

Davidi Design Granny Hanglamp Cr̬me Large
€ 319,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Hanglamp Granny Cr̬me Large is een veelzijdige lamp die je vrijwel in elke ruimte kan plaatsen. De hanglamp past in zowel een ouderwets interieur, romantisch interieur als in een modern interieur. De zacht crème kleur zorgt ervoor dat het niet vloekt, in wat voor ruimte dan ook. Het leuke is dat je de hanglamp kan combineren met meerdere Granny lampen (zowel andere large, de grijze of de kleine variant). De hanglamp Granny is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design en wordt zonder lichtbron geleverd.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht8.15 kg.
KleurCreme
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
Breedte56 cm.
Diepte56 cm.
Hoogte50 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!