Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Gilda Vitrinekast

Davidi Design Gilda Vitrinekast
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze stijlvolle vitrinekast zal jouw woonkamer nooit meer hetzelfde zijn. Het onweerstaanbare design en de mooie vormgeving vallen direct op. Breng een stukje gezelligheid en huiselijkheid in jouw inrichting met de hoogglans vitrinekast Gilda.

Geef je dierbare spullen een centrale plek achter de glazen deur van deze design vitrinekast en geniet elke dag van je uitzicht. Geef je inrichting een vriendelijk tintje en maak van je woonkamer een fijne plek waar je graag wilt blijven. Je kunt alle kanten op met de Vitrinekast Gilda als het gaat om jouw inrichting.

De hoogglans vitrinekast is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat de stevigheid garandeert. Het hout is op een mooie en nette manier afgewerkt met drie UV laklagen. Iedere hoogglans laag is perfect aangebracht waardoor de design vitrinekast een lange levensduur heeft. De hoogglans vitrinekast is verkrijgbaar in hoogglans wit en hoogglans zwart. Geniet van je aankoop en laat de design vitrinekast jou verrassen.

Om extra opbergruimte te creëren is de hoogglans vitrinekast voorzien van een glazen deur en een dichte deur. Achter de glazen deur kun je natuurlijk je waardevolle spullen neerzetten. De dichte deur kun je gebruiken om je overige spullen op te bergen waardoor je woonkamer altijd netjes en opgeruimd is. Een opgeruimde woonkamer straalt immers meer rust uit dan chaotisch gezicht.

De achterwand van de design vitrinekast is voorzien van een spiegel. Door deze spiegel creëer je een ruimtelijk effect in je inrichting. De deuren zijn voorzien van verchroomd metalen handgrepen die mooi afsteken bij de afwerking van deze vitrinekast. Iedere handgreep is voorzien van 6 swaroski steentjes waardoor de Vitrinekast Gilda letterlijk en figuurlijk straalt van elegantie.

De design vitrinekast is geproduceerd door het Italiaanse merk Davidi Design die tevens een gehele woonkamerset produceerde. Combineer deze vitrinekast met het TV meubel Gilda en het Dressoir Gilda.

Bruto gewicht53 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal , Swarovski Steentjes
GemonteerdNee
Breedte52 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte171 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!