Davidi Design Fyra Bijzettafel

Davidi Design Fyra Bijzettafel wit-marmer-acasia poten

€ 139,00

€ 118,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 20,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Hou je van stijl in je huis dan is de Bijzettafel Fyra de juiste keus. Het meubelmerk Davidi Design heeft dit ontwerp in diverse kleuren uitgebracht. Als extra heb je ook de keuze om de kleur van de poten te bepalen uit twee kleuren opties. Je stelt zelf de bijzettafel samen die het beste bij de rest van je meubels past.

De Bijzettafel Fyra is gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Het tafelblad dat gemaakt is van natuursteen rust op vier houten poten. Het meubelmerk Davidi Design heeft de Bijzettafel Fyra ook in een grotere formaat uitgebracht.

Bruto gewicht9.7 kg.
MateriaalMarmer/Graniet tafelblad, Acasia en/of Eiken houten poten
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!