Davidi Design Fyra Bijzettafel Large

Davidi Design Fyra Bijzettafel Large basalt acasia

€ 189,00

€ 160,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 28,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

De Bijzettafel Fyra Large is de juiste keuze voor jou als je naast functionaliteit ook aandacht geeft aan stijl. De bijzettafel Fyra Large is allereerst een mooi en strak exemplaar die jouw woonkamer een upgrade zal geven. De Bijzettafel Fyra Large heeft een tafelblad van natuursteen en poten van stevig hout. Hierdoor is het geschikt voor ieder huishouden.

Davidi Design heeft met de Bijzettafel Fyra Large jou de keuze gegeven om te kunnen kiezen uit kleurkeuzes voor het tafelblad en de poten. Zo heb jij de keuze welke combinatie in jouw huis past. Deze bijzettafel is ook leverbaar in een kleinere formaat.

Bruto gewicht20 kg.
MateriaalMarmer/Graniet tafelblad, Acasia en/of Eiken houten poten
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!