Davidi Design Finch Kapstok

Davidi Design Finch Kapstok Naturel

€ 199,00

€ 169,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 29,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Deze leuke wandkapstok is eigenlijk heel functioneel. Dankzij een hoedeplank en kledingroede kun je verschillende kledingstukken of accessoires opbergen. De Kapstok Finch moet aan de muur bevestigd worden en is gemaakt van natuurlijke materialen. De hoedenplank is 28 mm. dik en uitgevoerd in massief acaciahout.

De kledingroede is gemaakt van geschuurd roestvrijstaal. Hierdoor heeft de Kapstok Finch ook een stoer tintje. Het hout is speciaal geselecteerd voor dit model waarbij is gelet op de fijne houtstructuur en de mooie knoesten. Bij deze massief houten kapstok is dus ieder model echt uniek. Het meubelmerk Davidi Design heeft de kapstok ontworpen.

Bruto gewicht14 kg.
MateriaalMassief acacia hout, Metalen roede
Breedte100 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!