Davidi Design Fender Salontafel

Davidi Design Fender Salontafel

€ 219,00

€ 186,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 32,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een unieke salontafel die opvalt dankzij het weergaloze ontwerp. De Salontafel Fender is anders dan anders dankzij het extra tafelblad en trekt daarom de aandacht. Het meubelmerk Davidi Design heeft deze salontafel ontworpen. Het plateau maakt de salontafel bijzonder en extra praktisch omdat je nu nog meer ruimte hebt voor bijvoorbeeld een schaal met lekkers of leuke decoratie.

De tafelbladen zijn gemaakt van MDF hout en bewerkt met matte lak. De randen van de tafelbladen zijn schuin afgewerkt waardoor het tafelblad optisch dunner lijkt. De leuke schonen poten en het frame van de Salontafel zijn gemaakt van massief eikenhout.

Bruto gewicht18.2 kg.
MateriaalMDF houten blad, Massief eiken pootjes
Breedte133 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte55 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!