Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Feline Dressboy Wit

Davidi Design Feline Dressboy Wit
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met een dressboy kun je netjes je kleding of je colbert ophangen zonder dat er kreukels inkomen. Dankzij het slimme ontwerpt biedt de Dressboy Feline een plek voor zowel jasjes als broeken en accessoires. De dressboy behoort tot de nieuwste collectie van het merk Davidi Design en straalt van elegantie.

Deze dressboy kun je gebruiken in je hal, slaapkamer, kantoor of werkkamer. Eigenlijk overal waar je kleding uittrekt is deze dressboy je rechterhand. De Dressboy Feline is volledig uitgevoerd in gepoederd coat metaal en verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Ga altijd netjes de deur uit met deze functionele dressboy.

Bruto gewicht3.3 kg.
KleurWit
MateriaalGepoederd Staal
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!