It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Davidi Design Evita Hanglamp Bruin

Davidi Design Evita Hanglamp Bruin
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze sprookjesachtige hanglamp, creëer je de juiste, relaxte sfeer voor elke gelegenheid. Met name in de woonkamer komt ze goed tot haar recht. De Hanglamp Evita Bruin is volledig uitgevoerd in metaal.

De lamp is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design. De hanglamp wordt geleverd in een bruine kleur. De kleur in combinatie met 15 toe te voegen lichtbronnen, geeft je al snel een warme sfeer in de desbetreffende kamer. De Hanglamp Evita Bruin wordt zonder lichtbron meegeleverd.

Bruto gewicht17.2 cm.
KleurBruin
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
Breedte120 cm.
Diepte68 cm.
Hoogte70 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!