Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Elmi Hanglamp

Davidi Design Elmi Hanglamp
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een schitterende creatie uit de hoge hoed van de ontwerpers van het meubelmerk Davidi Design is deze Hanglamp Elmi. Voor het maken van de lamp is gebruik gemaakt van helder kristalglas, dat gecombineerd is met metalen rondjes. Door de fraaie, ronde vorm en het kristalglas geeft deze hanglamp op een hele bijzondere manier licht. Hang de karaktervolle lichtbron aan het plafond van je woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Verbaas je over hoe deze woonaccessoire elke ruimte tot leven brengt! 

Bruto gewicht2.89 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
Breedte28 cm.
Diepte28 cm.
Hoogte39 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!