Davidi Design Ebba TV wandmeubel

Davidi Design Ebba TV wandmeubel

€ 799,00

€ 679,15

of per maand vanaf € 14,87

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 119,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Dit design TV wandmeubel verrast jou op alle punten. Het onweerstaanbare ontwerp en de mooie afwerking maken het witte TV wandmeubel tot een eyecatcher in je woonkamer. Maak van TV kijken een ware beleving met het witte TV wandmeubel Ebba.

Het hoogwaardige TV wandmeubel is ontworpen door het vooraanstaande merk Davidi Design. De ervaring van het merk binnen de meubelbranche geeft jou je garantie van een kwalitatief TV meubel. Met het design TV wandmeubel Ebba creëer je een echte blikvanger in je inrichting.

Niet alleen het onweerstaanbare design maar ook de praktische opties vallen op aan dit hoogwaardige TV wandmeubel. Het TV meubel biedt genoeg ruimte om al jouw spullen zoals je apparatuur en en DVD's in op te bergen. Daarnaast is er genoeg ruimte om je woonkamer op te fleuren met leuke woonaccessoires.

Het witte TV wandmeubel is 240 cm. breed en voorzien van drie schuifdeuren. De schuifdeuren schuiven soepel heen en weer wat het mat witte TV wandmeubel Ebba gebruiksvriendelijk maakt. De inkepingen in de schuifdeuren zijn niet alleen handig om het TV wandmeubel te hanteren maar geven het geheel ook een speelse uitstraling. Berg al je spullen op in het TV wandmeubel Ebba en creëer rust in je woonkamer.

Om de stevigheid te garanderen is het design TV wandmeubel volledig uitgevoerd in hoogwaardig MDF hout. Het hout is op een nette manier afgewerkt met mat wit wat het TV wandmeubel neutraal maakt. Als extra kleuroptie kun je kiezen voor een wit TV wandmeubel met grijze deuren. Zo kun je je woonkamer inrichten zoals jij dat wilt.

Het TV wandmeubel Ebba dient aan de muur gemonteerd te worden. Je kunt er dan zelf voor kiezen om je TV ook aan de muur op te hangen of om je TV op het TV wandmeubel neer te zetten. Creëer een centrale plek voor je TV met dit stijlvolle TV wandmeubel en richt je woonkamer compleet in.

Bruto gewicht70 kg.
KantelenNee
MateriaalMDF Hout
Max LCD/LED gewicht60 kg.
Schermformaat20 - 70 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!