Davidi Design E27 Kooldraadlamp Druppel

Davidi Design E27 Kooldraadlamp Druppel

€ 11,95

€ 10,16

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 1,79
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Dankzij de langere gloeidraad met een aparte vorm zijn kooldraadlampen echte decoratielampen die zorgen voor sfeer en gezelligheid. Deze Kooldraadlamp E27 Druppel is afkomstig uit de collectie van het meubelmerk Davidi Design en heeft een leuke druppelvormige vorm.

De kooldraadlamp is geschikt voor een E27 fitting. Dankzij het geelkleurige glas en de warm witte lichtbron staat deze gloeilamp garant voor gezelligheid. Je kunt de kooldraadlamp bovendien dimmen. Het leukste is om de lichtbron te gebruiken in een lamp met transparante lampenkappen of juiste zonder lampenkappen. Alleen zo komt deze lichtbron goed tot zijn recht!

Soort lichtbronE27
Bruto gewicht0.07 kg.
KleurBruin
MerkDavidi Design
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!