Davidi Design E27 Kooldraadlamp Buis

Davidi Design E27 Kooldraadlamp Buis

€ 11,95

€ 10,16

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 1,79
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een kooldraadlamp wordt vaak als decoratieve verlichting gebruikt in lampen waarbij de lichtbronnen zichtbaar zijn. Denk hierbij aan lampen zonder lampenkappen of lampen met juist glazen lampenkappen. Omdat het meubelmerk Davidi Design deze lampen in hun collectie heeft, hebben ze ook de Kooldraadlamp E27 Buis toegevoegd.

Deze kooldraadlamp heeft de vorm van een buis en is hierdoor erg geschikt voor in bijvoorbeeld tafellamp. Het glas van de kooldraadlamp is gelig van kleur en de lichtbron is geschikt voor een E27 fitting. De gloeilamp is dimbaar en heeft een warm witte kleur. De langere gloeidraai zorgt voor een aparte uitstraling.

Soort lichtbronE27
Bruto gewicht0.07 kg.
KleurBruin
MerkDavidi Design
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!