Davidi Design E14 Kooldraadlamp Kaars

Davidi Design E14 Kooldraadlamp Kaars

€ 5,95

€ 5,06

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 0,89
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Heb je een leuke lamp op het oog en is deze lamp zo ontworpen dat je de lichtbronnen ziet? Kies dan voor een kooldraadlamp. Deze lichtbronnen zijn erg geschikt ter decoratie en zorgen voor een gezellige sfeer.

De Kooldraadlamp E14 Peer van het meubelmerk Davidi Design heeft een lange gloedraai in een aparte vorm. De kooldraadlamp zorgt voor een warm witte lichtval en is dimbaar. Je kunt de Kooldraadlamp E14 Peer gebruiken voor lampen met een kleinere E14 fitting. De lichtbron is ook heel erg geschikt voor kroonluchters.

Soort lichtbronE14
Bruto gewicht0.07 kg.
KleurBruin
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!