Davidi Design Danischa Bijzettafel Set

Davidi Design Danischa Bijzettafel Set Naturel

€ 199,00

€ 169,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 29,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een leuke bijzettafel set met een aparte vorm. De Bijzettafel Set Danischa is een ontwerp van het meubelmerk Davidi Design. Het model is stoer en een beetje robuust. Ook hebben de bijzettafels een warme en huiselijke uitstraling. Deze set bestaat uit twee leuke bijzettafels die 7 cm. in hoogte van elkaar verschillen.

De twee tafels staan hierdoor heel leuk naast of onder elkaar. Het tafelblad is gemaakt van massief mangohout en bewerkt met een beschermende lak. Dankzij het opstaande randje heeft de Bijzettafel Set Danischa een eigen persoonlijkheid. Het frame van deze ronde bijzettafels is gemaakt van zwart staal.

Bruto gewicht6 kg.
Extra infoAfmeting van de kleinere bijzettafel: B35, D30, H43 cm.
MateriaalMassief mangohout, Zwart stalen frame
Breedte40 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte50 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!