Davidi Design Danica TV meubel

Davidi Design Danica TV meubel
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een stijlvol TV meubel dat alles heeft! Het TV meubel Danica is ontworpen door het populaire meubelmerk Davidi Design en heeft een neutraal ontwerp dat bij elke interieurstijl past. Met dit TV meubel kan jouw TV avond niet meer stuk.

Het TV meubel Danica is uitgevoerd in MDF hout. Het hout is afgewerkt met een extreme hoogglans laklaag welke met precisie is aangebracht. De zijkanten en bovenkant van het TV meubel hebben een dikte van 5 cm. De drie lades zijn voorzien van schuine randen waardoor ze gemakkelijk te openen zijn. Daarnaast is het TV meubel Danica voorzien van kabelgaten.

Bruto gewicht45.5 kg.
KantelenNee
MateriaalMDF hout
Breedte150 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte50 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee
Extra infoDe hoogte van het open vak is 17.5 cm.
UitvoeringenDe afmetingen van de lade is: 33,5 cm diep, 10 cm hoog (vrije plaatsingsruimte), 15 cm totale hoogte lade, 39 cm breed.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!