Davidi Design Cora Hanglamp set van 3

LivLight Cora Hanglamp set van 3 bruin
€ 169,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Luchtig, uniek en opvallend. Woorden die de Hanglamp Cora van het meubelmerk Davidi Design prefect omschrijven. Deze woonaccessoire betreft een set van drie metalen kooilampen. De bijbehorende sfeervolle gloeilampen zijn mooi zichtbaar en worden meegeleverd.

De drie lampenkappen hebben verschillende diameters, namelijk van 30, 35 en 40 cm. Je kunt de hanglampen los van elkaar ophangen, naast elkaar op dezelfde hoogte of juist op verschillende hoogtes voor een speels effect. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een bijzonder ontwerp met diverse mogelijkheden!

Aantal lichtbronnen3
Soort lichtbronS3 Kooldraad (inbegrepen in de prijs)
Bruto gewicht4.3 kg.
Extra infoIn hoogte verstelbaar en de lampen zijn inbegrepen in de prijs
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte50 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!