Davidi Design Cody Hanglamp

Davidi Design Cody Hanglamp bruin

€ 279,00

€ 237,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 41,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een prachtige hanglamp waarbij ieder model uniek is! De Hanglamp Cody is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design en heeft een hele aparte uitvoering dankzij het gebruik van karton. De hanglamp heeft een halfronde lampenkap welke erg bijzonder is.

De lampenkap is namelijk gemaakt van op elkaar gelijmde laagjes karton. Elk stukje karton is bovendien met de hand gesneden. De Hanglamp Cody heeft hierdoor een speelse look en zorgt ook nog eens voor een gezellige lichtval. Eigenlijk is deze hanglamp altijd een blikvanger, of hij nu brand of niet. Dankzij het formaat is deze hanglamp geschikt voor grotere eettafels.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht7.2 kg.
MateriaalHand gesneden laagjes karton, Metalen base
Breedte80 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!