Davidi Design Cody Hanglamp Medium

Davidi Design Cody Hanglamp Medium bruin

€ 249,00

€ 211,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 37,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een uniek stukje natuurlijk design boven je eettafel! Dat is de stijlvolle Hanglamp Cody Medium van het meubelmerk Davidi Design. Dankzij natuurlijke materialen en een charmant ontwerp straalt deze design hanglamp één en al rust uit. De Hanglamp Cody heeft twee grote, half ronde lampenkappen welke aan een stang zijn bevestigd.

Deze stang hangt middels kabels aan een metalen base. De lampenkappen van de hanglamp zijn gemaakt van dunne, handgesneden laagjes karton. Iedere laagje is op elkaar gelijmd waardoor er een stevige lampenkap is ontstaan. De lampenkappen van de hanglamp hebben hierdoor een apart patroon en verspreiden gezellig licht.

Aantal lichtbronnen2x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht4.9 kg.
Extra infoCombineer dit model met de overige Kartonnen lampen om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHand gesneden laagjes karton, Metalen base
Breedte125 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!