Davidi Design Cody Hanglamp Large

Davidi Design Cody Hanglamp Large bruin

€ 379,00

€ 322,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 56,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een hanglamp van karton? Ja, deze bijzondere hanglamp van het meubelmerk Davidi Design heeft kartonnen lampenkappen! Iedere lampenkap is gemaakt van handgesneden laagjes karton welke op elkaar zijn gelijmd.

De laagjes karton zorgen niet alleen voor een natuurlijke look, maar ook voor een speels patroon en gezellige lichtval. Dankzij de speciale lijmtechniek zijn de lampenkappen van de Hanglamp Cody Large ook verrassend stevig. Iedere lampenkap is bevestigd aan een metalen base waarmee je de hanglamp gemakkelijk kunt ophangen. Door gebruik van natuurlijke materialen is iedere uitvoering van de Hanglamp Cody uniek. De hanglamp past mooi boven een middelgrote eettafel.

Aantal lichtbronnen2x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht9.4 kg.
MateriaalHand gesneden laagjes karton, Metalen base
Breedte170 cm.
Diepte70 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!