Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Celine Dressboy

Davidi Design Celine Dressboy
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze grote dressboy behoort tot de nieuwste collectie van het vooraanstaande merk Davidi Design. De Dressboy Celine is niet alleen handig maar ook stijlvol door het bijzondere ontwerp. De dressboy is geschikt om jassen, broeken, rokken, accessoires en al je overige kleding aan op te hangen.

Voorkom kreukels in je kleding met deze gepoederd coat metalen dressboy. Je kunt de dressboy overal in huis of op kantoor gebruiken. De dressboy is voorzien van twee stangen waardoor er genoeg plaats is voor je kleding. De Dressboy Celine is erg stevig en verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit.

Bruto gewicht4 kg.
MateriaalGepoederd Staal
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!