Davidi Design Cecil Opbergbed Outlet

Davidi Design Cecil Opbergbed Outlet

€ 679,00

€ 577,15

of per maand vanaf € 12,64

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 101,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Het Opbergbed Cecil Outlet is een perfect slaapkamer meubel waar je heerlijk in kunt wedromen. Bovendien is het opbergbed, zoals de naam al die vermoeden, prima geschikt om spullen in op te bergen zodat je alle ruimtes benut. Het bekende meubelmerk Davidi Design heeft dit opbergbed ontworpen.

Het slaapkamer meubel is zwart uitgevoerd in bekleedt met zachte lederlook stof. De bodem waar het matras op ligt is uitgevoerd in een plank welke je middels twee hendels kunt openklappen. Zo heb je toegang tot twee opbergboxen welke met metaal extra verstevigd zijn. Het Opbergbed Cecil Outlet is een een showroommodel met lichte showroom gebruikerssporen.

Bruto gewicht140 kg.
KleurZwart
Breedte160 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte111 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!